Martina Aitolehti julkaisi kuvan sairaalasta: ”Vamma on vakava ja leikkaus on välttämätön”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yrittäjä ja televisiotähti Martina Aitolehti seurustelee nykyään entisen jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa. Martina kertoo elämästään nykyisin melko avoimesti sosiaalisessa mediassa, ja nyt hänellä on hieman tavallisesta poikkeavaa asiaa. Aitolehti on nimittäin loukkaantunut ja muistuttaa muita muodostamatta mielikuvaa toisesta ihmisestä somen perusteella.

– Sosiaalisen median välityksellä et voi ikinä tehdä mielipidettä siitä, mitä toisen elämässä tapahtuu. Mun some näyttää teille vain murto-osan siitä mitä oikeasti teen ja koen, vaikka avoimuutta ja aitoutta täällä haluankin korostaa. Reilu viikko sitten treeneissä alkulämmittelyssä jalka lähti alta ja magneettikuvien löydöksenä takareiden jänteiden repeäminen, Martina Aitolehti kirjoittaa.

– On ottanut aikaa että olen omassa päässä, kropassa, valmentajien ja Hannun kanssa käsitellyt tämän asian. Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet. Vamma on vakava ja leikkaus on välttämätön. Tulen silti kisaamaan syyskuussa Jenkeissä ja luottavaisin mielin, koska mun ympärillä on maan parhaat lääkärit ja valmentajat, Martina jatkaa.

Samalla Aitolehti joutui toteamaan, ettei hän kykene valmistautumaan kilpailuun täysillä ja kertoi, että syksyllä on edessä leikkaus ja pitkä kuntoutus. Hän lupasi seuraajilleen taistella ja edustaa sinivalkoista lippua sisulla, intohimolla ja rakkaudella.