Onnettomuus Sean ”Diddy” Combsin ökybileissä – tanssija syttyi tuleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisilla taiteilijanimillä kuten Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy tunnettu hiphop-tähti Sean Combs järjesti taannoin syntymäpäiväjuhlat musiikkimoguli Pierre ”Pee” Thomasille. Tapahtuma oli saada traagisen päätöksen tunnelman muututtua yhden tanssijan osalta kirjaimellisesti liian kuumaksi.

Atlantan Fox Theatressa järjestetyissä juhlissa oli esiintymässä lukuisia tanssijoita sulilla koristelluissa hameissa. Kesken illan tanssijan asu syttyi tuleen kynttilästä. Page Six -sivuston mukaan palo onnistuttiin sammuttamaan nopeasti, mutta tanssijan vaatteet ehtivät palaa stringejä lukuunottamatta.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen Sean Combsin järjestämä tapahtuma, jossa jouduttiin todistamaan samankaltaista välikohtausta. Tähti järjesti vuonna 2010 New Yorkissa juhlat, joihin osallistuneen mallin hiukset syttyivät tuleen niin ikään kynttilästä. Välikohtaus tapahtui onneksi uima-altaan äärellä, joten malli onnistui sammuttamaan palavat hiuksensa nopeasti.