Spice Girlsit Baywatch-poseerauksessa – uimapukukuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entisenä Spice Girls -tähtenä ja muotisuunnittelijana tunnettu Victoria Beckham toimii loistavana mallina omille vaatteilleen. Nainen on oman julkisuuskuvansa avulla saanut paljon näkyvyyttä vaatteilleen, mutta äskettäin Victoria harmitteli, ettei hänellä ole varaa esitellä syksyllä uutta mallistoaan muotiviikoilla.

Nyt Victoria on löytänyt arkistoista valokuvan, jossa Spice Girls -yhtye poseeraa punaisissa uimapuvuissa kuin Baywatch-sarjassa takavuosina. Myös Beckham toteaa yhtäläisyyden entiseen hittisarjaan. Kuva osoittaa miten näyttäviä spaissarit aikoinaan olivat.

Victoria Beckhamin vaateyritys on kärsinyt yhteensä noin 53 miljoonan euron tappiot siitä lähtien kun ensimmäinen mallisto on julkaistu. Beckham on jatkanut yrityksensä rahoittamista ja yrittänyt luoda omaa menestystarinaansa, mutta koronapandemia pahensi tilannetta entisestään. Beckham on kertonut, että hän ei pysty syksyllä lainkaan osallistumaan muotiviikoille, koska se on niin kallista.