Video: Hervottomat rusketusrajat – mies unohti maskin kasvoilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronakauden yksi näkyvimmistä merkeistä ovat ihmisten kasvoilla käytettävät kasvomaskit, joista parhaillaan elettävä aikakausi tullaan tulevaisuudessa muistamaan. Maskit ovat tuoneet mukanaan myös ilmiön, jossa niiden rajat näkyvät ulkona asiakaspalvelutyötä tekevien kasvoilla. Nyt sosiaalisessa mediassa naurattaa video, jossa nähdään tämä ilmiö vietynä äärimmilleen.

Videolla nuori mies esittelee kasvojaan, jotka liiallinen auringonotto ilman aurinkorasvaa on polttanut. Tällä kertaa kasvoissa on kuitenkin myös poikkeuksellinen näky, sillä mies oli oman kertomansa mukaan unohtanut kasvomaskin paikoilleen ja sen muodostamat rusketusraidat tekevät näystä yksinkertaisesti koomisen. Ainakin tämä mies tietää jo nyt mistä hän muistaa kesän 2021.

@devanwrightmusic

Oh no!!! Not happy 🤔😂😂😂 ##sunburn ##facemask ##fypシ

♬ original sound – Devan Wright