Kanye West ja huippumalli Irina Shayk yhdessä? Lemmenlomalla Ranskassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Kanye West ja hänen vaimonsa Kim Kardashian erosivat taannoin. Nyt räppäri on uusien suhdehuhujen keskiössä. Hänen ja huippumalli Irina Shaykin uskotaan tapailevan.

Kanye West ja Irina Shayk ovat parhaillaan lomailemassa Ranskassa, juhlistaen maassa räppärin 44. syntymäpäivää. Page Six -lehden mukaan pari on tapaillut toisiaan muutaman viikon ajan. Suhteen kuvaillaan olevan alkutekijöissä, mutta kaksikon kerrotaan olevan mieltyneitä toisiinsa.

Irina Shayk ja Kanye West ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan. Shayk esiintyi vuonna 2010 Westin Power-musiikkivideossa, ja lisäksi hän on ollut edustamassa catwalkilla räppärin järjestämässä muotinäytöksessä Pariisin muotiviikoilla. 35-vuotias malli on seurustellut aikaisemmin muun muassa jalkapalloilija Cristiano Ronaldon ja näyttelijä Bradley Cooperin kanssa.