Pikaruokaketjusta nousi kohu – friteerattu kana olikin friteerattu pyyhe

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Suosittu pikaruokaravintoloiden ketju on päätynyt sosiaalisessa mediassa kohun keskiöön asiakkaan annoksesta löytämän ikävän yllätyksen vuoksi. Jollibee-ravintolasta ruokaa tilannut sai annokseensa friteeratun kanan sijaan friteeratun pyyhkeen.

– Tilasimme Jollibeen ruokaa kotiimme. Tilasin pojalleni kanaa, jota yritin saada hänet puremaan. Sitä oli vaikea edes leikata. Yritin avata sitä käsin ja yllätyksekseni kyseessä olikin friteerattu pyyhe. Kuinka helvetissä pyyhe on edes päätynyt leivitetyksi ja friteeratuksi?, Filippiineillä asuva Alique Perez avautui Facebookissa.

Filippiineillä perustettu ja sittemmin eri puolille maailmaa levittäytynyt Jollibee julkaisi tapausta koskevan tiedotteen, jossa asiaa pahoiteltiin ja siihen luvattiin perehtyä läpikotaisin. Tilauspaikkana toimineen Jollibeen Bonifacio Global Cityn ravintolan ilmoitettiin sulkevan ovensa kolmeksi vuorokaudeksi.