Shanina Shaik peppu hiekkaisena – rantakuvat vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Helmikuussa 30 vuotta täyttänyt kaunotar nähdään upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa, jonka kanavia nainen päivittääkin ahkerasti.

Nyt Shanina Shaik esitteli upeaa mallivartaloaan paratiisimaisissa olosuhteissa Turks & Caicossaarilla, joissa hän istahti samalla hiekalle. Pakarat hiekkaisena mallikaunotar esitteli kameralle huikeaa vartaloaan ja sen yllä tietenkin myös asuaan.

Shanina Shaik on aloittanut viime vuonna muitakin uusia harrastuksia, joista yksi on aamulenkkeily puistossa. ”Tämä oli ensimmäinen kertani kun kokeilin rentoutuskelluntaa. Iso suositus”, tähti kirjoitti kuvatekstissään. Rentoutuskellunnassa keho on suolaveden ansiosta painottomassa tilassa, jonka on todistettu rentouttavan kokonaisvaltaisesti ja auttavan kipuihin, aikaerorasituksiin ja unenlaatuun.