Kristin Cavallari julkaisi iloisen perhekuvan – ex-miehen ja lasten kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Very Cavallari -realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler ilmoittivat keväällä erostaan. Eron jälkeen Kristin Cavallari on alkanut nauttimaan sinkkuelämästään, ja nainen onkin nähty viime aikoina toistuvasti koomikko Jeff Dyen seurassa.

Viime kuukausina Kristin Cavallari on kuitenkin viettänyt aikaa perheenä entisen miehensä ja kolmen lapsensa kanssa. Esimerkiksi viime syksynä Halloweenin aikaan ex-pari halusi tehdä teemapäivästä lapsilleen mukavan juhlan, minkä vuoksi koko perhe pukeutui ja nautti naamiaisjuhlasta yhdessä.

Kristin Cavallari ja Jay Cutler olivat yhdessä kymmenen vuotta ja tästä seitsemän vuotta naimisissa. Heillä on yhdessä kolme lasta, kahdeksanvuotias Camden, kuusivuotias Jaxon ja neljävuotias tytär Saylor.