Sara Sieppi uhkeana somessa: ”Meidän jokaisen peilistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunottarena tunnettu Sara Sieppi rakastaa matkustelua. Tämän vuoden aikana se oli kuitenkin pitkään mahdotonta koronaepidempian vuoksi. Siksi kaunotar onkin julkaissut viime aikoina sosiaalisessa mediassaan enemmän kotonaan napattuja asu- ja sisustuskuvia.

Nyt vuorossa on kuitenkin biksuposeeraus, kun Sara pohtii itse kunkin ihmisen suhdetta omaan vartaloonsa. Hän toteaakin osuvasti, että jokaisen naisen peilistä löytyy se oma biksuvartalo.

Sara Sieppi on usein pohtinut sosiaalisen median julkaisuissaan miltä 30 vuoden täyttäminen tuntuu. Äskettäin hän totesi loppulaskennan syntymäpäivään alkaneen, minkä vuoksi hän päätti varmistaa hauskan elämän myös täyttäessään pyöreitä värjäämällä hiuksiaan vaaleammiksi.