Selviytyjät-Suvi esitteli biksupeppunsa: ”Ibiza takapihalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Suvi Pitkänen on nähty kuluneen kevään aikana televisiossa suositun Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana. Hän selvisi kilpailussa varmasti pidemmälle kuin valtaosa televisiokatsojista alunperin uskoi. Parhaillaan Suvi nauttii Suomen kesästä.

Ilmeisesti Suvin haaveissa oli ollut matkata Ibizalle, mutta koronakriisin myötä matka vaihtui kuitenkin kotioloihin. Niinpä hän päätti rakentaa oman Ibizan takapihalleen.

Selviytyjät-kilpailussa neljänneksi selviytynyt Pitkänen paljasti äskettäin tuntemuksiaan kilpailun kulissien takaa. Suvi paljasti, että kuvausten kylmyys oli hänelle henkilökohtaisesti kova paikka.

– Pitsistringeillä pääsi aika pitkälle! 4.sija Selviytyjissä, yhdessä kovimmista ja tunnetuimmista reality sarjoista. Olen tyytyväinen! Ja tyytyväinen myös päätöksen lähteä omalla tyylilläni. Mulle jokainen päivä oli voitto. Mun oli vaikea löytää paikkaani, kylmyys meinasi tehdä mut hulluksi ja jatkuva analysointi ja pelaaminen väsytti mieltä, Suvi Pitkänen kirjoitti.

– Fyysisesti en ollut kisassa vahva mutta valitsin pelitaktiikkani oikein. Pelasin huomaamattomasti,ketään julmasti selkään puukottamatta,finaali tuomaristoa ajatellen. Oli huikea matka! Kiitos @selviytyjatsuomi.