Jessie J sukelsi uima-altaaseen – kuva ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jessie J tunnetaan monista hiteistään, joista suurimpien joukossa ovat muun muassa Price Tag ja Bang Bang -nimiset kappaleet. Viime aikoina nainen on esitellyt treenattua vartaloaan näyttävissä kuvissa, jotka hänen uusi poikaystävänsä on tähdestä ikuistanut. Välillä mukaan mahtuu tosin myös aitoja mallikuviakin.

Tällä kertaa Jessie J on pulahtanut uimaan altaaseen, jossa hänet kuvattiin uimapuvussa. Kuvaan kätkeytyy myös suurempi merkitys, sillä hetki kuvan ikuistamisen jälkeen poptähden harras toive toteutui viimein, kun hän sai vanhempansa luokseen.

Viime vuosina Jessie J on ollut paljon median huomion keskipisteenä ollessaan suhteessa näyttelijä Channing Tatumiin. Viime vuonna pariskunnan on-off -suhde kuitenkin päättyi lopullisesti. Nykyisin laulaja seurustelee tanssijana työskentelevän Max Pham Nguyenin kanssa ja on alkanut haaveilemaan jopa perheen perustamisesta.