Missikaunotar pidätetty – epäillään kuuluvan sieppauksiin erikoistuneeseen rikollisjärjestöön

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

25-vuotiasta meksikolaista kauneuskuningatarta saattaa odottaa jopa 50 vuoden vankeustuomio. Laura Mojica Romero pidätettiin taannoin epäiltynä kidnappauksiin erikoistuneeseen rikollisjärjestöön kuulumisesta.

Laura Mojica Romero kruunattiin vuonna 2018 Miss Oaxacaksi, ja hän osallistui seuraavana vuonna Miss Meksiko -kauneuskilpailuun. Hän oli yksi kolmesta naisesta ja viidestä miehestä, jotka pidätettiin epäiltynä Oaxacan ja Veracruzin osavaltioissa toimivaan rikollisjärjestöön kuulumisesta.

Meksikon poliisi uskoo rikollisryhmän syyllistyneen useisiin ison profiilin sieppaus- ja kiristysrikoksiin eri puolilla maata. Suosituksi malliksi kauneuskilpailuihin osallistumisen myötä noussut Romero on parhaillaan pidätettynä Veracruzin osavaltiossa sijaitsevassa Huatuscossa. Tuomari on antanut viranomaisille kakis kuukautta aikaa tutkia tapausta pidätettyjen syyttämiseksi, uutisoi International Business Times.