Simon Cowell toipui viimein selkänsä murtumasta – yksi merkki toipumisesta on kiistaton

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simon Cowell joutui viime elokuussa sähköpyöräonnettomuuteen, jossa hän mursi selkänsä. Selkäleikkaukseen joutuneen tähden toipuminen onnettomuudesta kesti pitkän tovin. Nyt tähden kuvaillaan olevan kuitenkin jälleen huomattavasti paremmassa kunnossa.

Simon Cowell osallistuu naisystävänsä Lauren Silvermanin kanssa hyväntekeväisyyskävelyyn, jossa kerätään rahaa Shooting Star Children’s Hospices -lastensairaaloille. Tähti on lupautunut kävelemään 10 kilometrin matkan autettuaan keräämään hyväntekeväisyyteen 30 000 punnan edestä rahaa. Mirror-lehden mukaan Cowellin on kuvailtu tuntevan olonsa 110-prosenttisen tehokkaaksi toivuttuaan onnettomuudesta.

Simon Cowell putosi viime elokuussa sähköpyörän päältä Yhdysvaltojen Malibussa sijaitsevassa kodissaan. Tähdelle suoritettiin kuusi tuntia kestänyt leikkaus, jossa hänen selkäänsä asennettiin metallinen tukitanko. Cowellin mukaan oli vain pienestä kiinni, ettei hän halvaantunut onnettomuuden seurauksena.