46 vuotta sitten kadonnut lompakko löysi viimein omistajansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kadonneiden esineiden suhteen ei kannata menettää toivoaan, sillä joskus ne voivat löytyä vielä vuosikymmeniäkin myöhemmin. Eräs Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva nainen sai lompakkonsa takaisin kadotettuaan sen 46 vuotta sitten.

Majestic Ventura Theater -tapahtumapaikassa suoritettiin korona-aikana remonttia. Remontoijat löysivät rakennuksen ullakolta punaisen lompakon, jonka sisältä paljastui vanhoja valokuvia, Grateful Dead -yhtyeen konserttilippu ja omistajan nimi. Tapahtumapaikan työntekijä Tom Stevens alkoi etsimään lompakon Colleen Distin -nimistä omistajaa sosiaalisessa mediassa.

Etsintä tuotti tulosta, sillä Colleen Distin löytyi lopulta asumasta edelleen samaisessa Venturan kaupungissa. Lompakon löytymisestä riemastunut Distin kuvailee oloaan KEYTV-uutissivustolle herkistyneeksi. 1970-luvulla naisen parikymppisenä hukkaama lompakko nimittäin sisälsi muun muassa kauan kadoksissa olleita kuvia naisen muutama vuosi sitten menehtyneestä äidistä.