Hailey Bieber julkaisi oman YouTube-kanavan – Kendall Jenner ensimmäisenä vieraana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Hailey Bieber on tehnyt koronapandemian aikana oman alan töitään hyvin verkkaisesti. Hetki sitten tähti pääsi kuitenkin BareMinerals-kosmetiikkajätin brändilähettilääksi ja loisti upeissa kampanjakuvissa luonnollisessa meikissään.

Nyt tähti on perustanut oman YouTube-kanavan. Hailey Rhode Bieber -nimisellä kanavalla tullaan näkemään naisen mukaan monenlaisia videoita. Videoilla hän esittelee kauneuteen ja ihonhoitoon liittyviä rutiinejaan, pitää videopäiväkirjaa matkusteluistaan, tekee erilaisia haasteita ja kutsuu mielenkiintoisia vieraita mukaan.

Ensimmäisenä vieraanaan Hailey Bieber on kutsunut kanavalleen hyvän ystävänsä Kendall Jennerin kanssa. Videolla he kertovat ystävyydestään, maistelevan Jennerin lanseeraamaa tequilaa ja valmistavat juustomakaronia Bieberin kylpyhuoneessa. Naisen YouTube-kanava on herättänyt paljon kiinnostusta ja se on saanut jo yli 310.000 seuraajaa tilaamaan kanavan vain muutaman päivän aikana.