Pia Lamberg keikisteli rantakuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut vuosien ajan. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään melko fitness-painotteinen.

Tällä kertaa missikaunotar Lamberg keikistelee kameran edessä upeassa rantakuosissa, joka yllään hän odottaa kovasti tulevan viikonlopun tunnelmia ja pyytää seuraajiaan kertomaan odotuksistaan emojeilla.

Pia Lambergin tavoitteena on onnistua suunnittelemaan ja tekemään hääjärjestelyt mahdollisimman stressittömästi, koska hän haluaa itsekin nauttia tärkeästä päivästä. Instagram-julkaisun myötä naisen seuraajat pääsevät näkemään miten Lamberg sovittelee useampaa eri mallista hääpukua ylleen.