Janina ”Frostell” Fry rannalla – kuva kiteyttää olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin mallikaunottariin lukeutuva Janina Frostell, nykyinen Janina Fry, muodostui 1990-luvulla kotimaiseksi seksisymboliksi. Hän ryhtyi myöhemmin myös levyttäväksi artistiksi, jonka tunnetuin hitti on edelleen klubeilla ajoittain soiva I’ll Save My Tears. Sittemmin musiikkiura kuitenkin jäi.

Nyt Janina on yllättänyt someseuraajansa upealla kuvalla, jossa hän poseeraa rannalla punaisessa uimapuvussa ja tyylikkäässä hatussa. Upeila rantakallioilla rentoutuva Janina kertoo olevansa valmis makoilemaan rannalla vaikka koko päivän kuuntelemassa aaltojen kohniaa, ja moni seuraaja lienee hänen kanssaan aivan samaa mieltä.

Viime vuosina Janina Fry ei ole enää kovin usein paistatellut julkisuuden valokeilassa, koska hän on keskittynyt lähinnä perhe-elämäänsä. Sosiaalisen median ulkopuolella julkkiskaunotar ei siis enää kovin usein poseeraa medioissa, mutta taannoin hän osallistui kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan ja palautti varmasti monille suomalaisille mieleen hyviä muistoja.