Kuningatar Elisabet sai uuden koiranpennun – lahja prinssi Andrewilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian kuningatar Elisabet tunnetaan suurena corgi-koirarodun ystävänä. Nyt kuningattaren kuninkaallisten corgien katras on kasvanut jälleen uudella lyhytjalkaisella koirakaverilla.

Kuningatar Elisabet on saanut kuuden viikon ikäisen corgin pennun lahjaksi keskimmäiseltä pojaltaan prinssi Andrewilta ja tämän tyttäriltä, prinsessa Beatricelta ja prinsessa Eugenielta. Lahja annettiin kuningattarelle torstaina, joka olisi ollut hänen keväällä kuolleen aviomiehensä 100. syntymäpäivä. Koiranpentu toimi samalla kuningattaren sunnuntaina viettämän oman 95. syntymäpäivän etukäteislahjana.

Uusi corgin pentu tulee kuningattarelle todennäköisesti kuin tilauksesta. Elisabetin mäyräkoiran ja corgin sekoitus Fergus kuoli toukokuussa yllättäen vain viiden kuukauden ikäisenä. The Sun -lehden mukaan kuningattaren kerrotaan olleen suunniltaan koiranpennun äkillisestä poismenosta.