Veikkaus: Peliautomaatteihin pakollinen tunnistautuminen heinäkuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen rahapeliyhtiö Veikkaus on muutosten äärellä. Yhtiö on paljastanut suorittavansa uudistuksen, joka koskee Veikkauksen peliautomaattien käyttäjiä. Kaikki peliautomaatit tulevat vaatimaan jatkossa pakollisen tunnistautumisen.

Veikkauksen mukaan uudistuksella halitaan hallita pelaamista ja ehkäistä ongelmapelaamista. Peliongelmaisilla on myös mahdollisuus estää automaattipelaaminen itseltään kokonaan. Veikkauksen kanava- ja myyntijohtaja Jari Heinon mukaan heinäkuusta alkaen velvoite laajenee myös Feel Vegas ja Pelaamo -pelisalien automaatteihin.

Heinäkuun alussa Feel Vegaseissa ja Pelaamoissa suljetaan niin kutsutut tuontiautomaatit. Pelattavissa ovat tilapäisesti vain Veikkauksen omat Suomessa valmistetut peliautomaatit. Tuontiautomaatit otetaan kuitenkin käyttöön jälleen alkusyksystä, kunhan ne on muokattu uudistuksen mukaisiksi.