Jasper Pääkkönen ja mallirakas lomailevat Suomessa – mökkikokemus ikuistui kesäisiksi kuviksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmallakin uraa luonut näyttelijä Jasper Pääkkönen on viettänyt lomaa Suomessa yhdessä puolisonsa, Alexandra Escatin kanssa. Pääkkösen espanjalais-filippiiniläinen rakas on ollut hänen mukanaan Suomessa aikaisemmin muun muassa Linnan juhlissa vuonna 2018. Nyt Escat on jakanut Instagramissa sarjan kesäisiä kuvia Suomen lomalta.

Mallina tunnettu Alexandra Escat nähdään kuvissa ottamassa ilon irti suomen mökkikesästä kylpemällä paljussa ja ottamalla aurinkoa. Viimeisessä kuvassa Pääkkösen ja Escatin romanttinen hetki on saanut yllättävän käänteen samojedinkoira Taigan ansiosta.

– Laitoimme vihdoinkin ”paljun” päälle ja nautimme viikonlopusta aurinkoa ottaen ja saunoen. Täydentääksemme suomalaisen mökkikokemuksen savustimme kirjolohta ja grillasimme makkaraa (vegeversioita). Latinalaisille juurilleni uskollisesti viikonloppu ei olisi ollut täydellinen ilman tanssimista energisoivan auringon alla! Jopa Taiga-koira nautti olostaan helteestä huolimatta, Alexandra Escat kirjoitti Instagramissa.