Lorde paljasti peppunsa – ja julkaisi uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusiseelantilainen laulaja-lauluntekijä Lorde nousi joitain vuosia sitten valtavaan suosioon Royals-hittinsä myötä. Kappaleen ilmestymisen aikoihin vasta 16-vuotiaasta artistista povattiin seuraavaa suurta tähteä, mutta Lorde katosi julkisuudesta miltei yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin valokeilaan.

Nyt Lorde on tehnyt paluun aurinkoisen Solar Power -singlen myötä. Kappaleen tuoreella musiikkivideolla 24-vuotias laulaja-lauluntekijä nähdää viettämässä aikaa rannalla kesäisen keltaisissa väreissä. Single herätti runsaasti huomiota myös kansikuvansa vuoksi, sillä siinä Lorde nähdään paljastamassa kameralle vain stringien verhoaman takapuolensa.

Solar Power -single tarjoaa esimakua Lorden tulevalta samannimiseltä albumilta. Albumi oli alun perin määrä julkaista jo viime kesänä. Tähti kuitenkin päätti siirtää julkaisua Pearl-koiransa äkillisen kuoleman vuoksi.