Fleabag-hittisarjan kaunotar mukaan uuteen Indiana Jones -elokuvaan

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan tuotannossa olevan viidennen Indiana Jones -elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2022. Elokuvan nimikkoroolissa nähdään jälleen kerran nykyään jo 78-vuotias Harrison Ford.

Viidennen Indiana Joens -elokuvan keskeiseen rooliin on kiinnitetty brittiläinen Phoebe Waller-Bridge. Hänet tunnetaan erityisesti luomastaan ja tähdittämästään Fleabag-hittisarjasta. Hän on myös näytellyt muun muassa Solo: A Star Wars Story -elokuvassa ja Broadchurch-rikossarjassa sekä käsikirjoittanut Killing Eve -sarjaa ja tulevaa James Bond -elokuvaa No Time to Die.

Phoebe Waller-Bridgen näyttelemästä hahmosta ei ole toistaiseksi paljastettu tarkempia yksityiskohtia, kuten sitä, tuleeko hän olemaan jotain sukua Indiana Jonesille. Disney paljasti taannoin myös säveltäjä John Williamsin palaavan luomaan uuden Indiana Jones -elokuvan musiikit. Elokuvasarjan viidennen osan ohjaa muun muassa Logan-elokuvasta tunnettu James Mangold.