Haloo Helsingin ja Apulannan Olympiastadion-keikat peruttiin tältä kesältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Haloo Helsinki ja Apulanta -yhtyeiden kesälle 2021 suunnitellut jättikonsertit siirtyvät. Tässäkin tapauksessa muutosten taustalla on koronatilanne. Haloo Helsingin uusi konserttipäivä on lauantaina 18. kesäkuuta 2022 ja Apulannan 2. heinäkuuta 2022.

– Tämä on luonnollisesti pettymys meille kaikille. Olemme treenanneet ja suunnitelleet bändimme uran suurinta show’ta useita kuukausia. Mutta ei lannistuta tästä, eikä menetetä uskoa, vaan kohdistetaan katseet tulevaisuuteen. Lupaamme tarjota teille kesällä 2022 entistä nälkäisemmän ja energisemmän Haloon!, Haloo Helsingin Instagram-tilillä kerrottiin.

Hankaluuksia aiheuttivat Haloo Helsingille tuotantoon liittyvät haasteet, sillä aikataulut osoittautuivat liian tiukoiksi koronatilanteen keskellä. Myös Apulannan tapauksessa konserttia joudutaan siirtämään juurikin aikatauluun liittyvien ongelmien vuoksi.

– Nyt kuitenkin käännämme katseet tulevaan! Voimme nimittäin luvata, että ensi vuonna tulee hienoa! Sen me ansaitsemme, ja ennen kaikkea sen ansaitsevat meidän fanit, joiden kanssa tämä matka ollaan kuljettu, kuvailee Apulanta ensi vuodelle siirtynyttä 30-vuotisjuhlakonserttiaan.