Pakkomielteinen fani piinaa Halseytä – poptähti kertoi pelkää henkensä puolesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poptähti Halsey on joutunut stalkkerin vainoamaksi. Laulajan on paljastettu hankkineen pakkomielteiselle fanille oikeusteitse väliaikaisen lähestymiskiellon. Halseyn mukaan vainoaja uskoo tähden ja hänen olevan rakastuneita keskenään.

Nuoren miehen kerrotaan vierailleen useita kertoja Halseyn naapurin kotona Los Angelesissa. Hän luuli Halseyn asuvan naapurin talossa eikä suostu uskomaan naapurin kertoessa, ettei näin ole. Eräänä kertana miehellä oli mukanaan kitara, jonka hän rikkoi raivoissaan maahan naapurin kerrottua ettei poptähti asu hänen kodissaan.

Halsey on sittemmin palkannut yksityisetsivän hankkimaan tietoja stalkkerista. Page Six -sivuston mukaan yksityisetsivä oli päätellyt fanin vapautuneen hiljattain psykiatriselta osastolta. Halsey kertoi oikeudessa pelkäävänsä henkensä puolesta, ja vainoajan täytyykin toistaiseksi pysytellä vähintään 180 metrin päässä poptähdestä.