Mies pidätettiin Kylie Jennerin kodin pihassa – halusi tunnustaa rakkautensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien kuuluisuuksien kotien nurkilla liikkuu toisinaan stalkkereita, eikä Kylie Jenner ole poikkeus. Taannoin poliisit pidättivät tähden kodin tontille ilmestyneen 35-vuotiaan miehen. Hän ei ollut suostunut poistumaan kehotuksista huolimatta.

Kylie Jennerin kodin alueelle ilmestynyt mies oli kertonut vartijoille haluavansa tunnustaa rakkautensa tähdelle. Hän ei ollut suostunut lähtemään ennen rakkaudenjulistusta. Vartijat eivät arvatenkaan suostuneet miehen vaatimukseen, vaan hälyttivät poliisit paikalle.

Pidätetyn miehen kerrotaan liikkuneen Jennerin kodin edustalla aikaisemminkin. Edellisillä kerroilla hän on kuitenkin poistunut heti vartijoiden pyydettyä häntä tekemään niin. TMZ-sivuston mukaan luvattomasta oleilusta yksityisalueella pidätetty mies on sittemmin vapautunut putkasta.