Seth Rogenin kannabisyritys laajentaa: ”Tämä on rehellisesti sanottuna elämäntyöni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja koomikko Seth Rogen perusti taannoin yhdessä ohjaaja-käsikirjoittaja Evan Goldbergin kanssa kannabisalan yrityksen. Nyt Houseplant-niminen yhtiö on laajentamassa toimiaan Kanadasta Yhdysvaltoihin.

Seth Rogenin mukaan Houseplantin nimi tulee yrityksen kahdesta tärkeimmästä tuotteesta. Kotia tarkoittava house viittaa keraamisiin tuhkakuppeihin ja sytyttimiin, kun taas plant viittaa kahteen Rogenin ja Evansin kehittelemään kannabislajikkeeseen.

– Tämä on vasta alkua. Tämä on rehellisesti sanottuna elämäntyöni, enkä ole ollut mistään yhtä innossani. Toivottavasti pidätte tästä, Rogen kuvaili Twitterissä.

Fanit oletettavasti ovat innoissaan tähden tuoreesta aluevaltauksesta, sillä Houseplantin sivut kaatuivat maanantaina liian suuren kävijämäärän vuoksi. Houseplantin tuotteet saapuvat myyntiin Kaliforniassa maaliskuussa.