Sharon Stone teki uuden aluevaltauksen – kirjoitti Hayley Salesin kanssa kappaleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sharon Stone muistetaan parhaiten hänen roolistaan Basic Instinct – Vaiston varassa -elokuvasta, jonka ympärille nousi suuri kohu hyvin eroottisten kohtausten vuoksi. Rooli antoi tähdelle välittömästi seksisymbolin statuksen, joka on hänen hallussaan edelleen vuosikymmeniä myöhemmin.

Nyt 63-vuotias Sharon Stone on näyttelemisen lisäksi ottanut myös kirjoittamisen haltuunsa. Tähdeltä ilmestyy tämän kuun lopussa oma elämäkerta, joka kantaa nimeä The Beauty of Living Twice. Nyt Sharon Stone on julkaissut myös musiikkia yhdessä Hayley Salesin kanssa.

Sharon Stone on kirjoittanut yhdessä Hayley Salesin kanssa Never Before -nimisen kappaleen, joka julkaistiin 19. maaliskuuta. Kappaleessa naiset halusivat yhdistää romanttiseen tarinaan vanhan ajan romantiikkaa ja heidän yhteisiä kokemuksiaan rakkaudesta ja menetyksestä. Sharon Stone on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän ei malttaisi odottaa kuulevansa Salesin laulamassa heidän tekemäänsä musiikkia liveyleisön edessä.