Gemma Collins inspiroi videollaan: ”Joka päivä olen askeleen lähempänä”

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen The Only Way Is Essex -realitysarja on tehnyt muun muassa muodokkaasta Gemma Collinsista seuratun julkkiksen kotimaassaan. Kurvejaan rohkeasti esittelevä nainen on aina ollut ylpeä muodokkaasta vartalostaan, mutta nykyään hän kuitenkin esittelee huomattavasti hoikempaa olemustaan sosiaalisessa mediassa.

Gemma Collins on kertonut pudottaneensa yhteensä lähes 20 kiloa painostaan elämäntapamuutoksen myötä. Nyt nainen julkaisi itsestään inspiroivan videon, jossa nähdään miten hän treenaa ulkona käyttäen käsipainoja ja omaa kehoaan vastuksenaan.

– Joka päivä olen askeleen lähempänä sitä, että saavutan parhaan version itsestäni. Tunne on uskomaton, ei ole mitään rajoja, Gemma Collins iloitsee kuvatekstissään.

Gemma Collins ei olisi ikinä uskonut, että hän tulisi joskus tekemään kuntoiluvideoita sosiaaliseen mediaan. Collins pitää Khloe Kardashiania omana inspiraationaan ja mainitsee naisen sekä hänen bikininsä, joihin pukeutumista Collins jo odottaakin.