Suomalainen juhannus rannalla? Näyttelijättären rantakuvassa jotain tuttua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 15- ja 8-vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä yksivuotias tytär Rani Rose. Kolmannen raskautensa jälkeen nainen on keskittynyt erityisen paljon terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan saadakseen vartalonsa takaisin mittoihin, joihin tähti on tottunut.

Nyt Kate Hudson on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän nautiskelee auringosta rannalla hyvin vähäpukeisena, mutta viinipullot molemmissa käsissä tasapainottamassa menoa. Näyttelijätär itse tyytyy palvomaan aurinkoa kesätunnelmissa.

Kate Hudson on perustanut uuden INBLOOM-nimisen lisäravinnemerkin, jonka ensimmäinen tuote oli lisäravinnejauheet, jotka tähtäsivät aivojen, ihon ja kauneuden hoitamiseen. Nyt tähti on lanseerannut myös oman proteiinijauheen, jota on saatavilla sekä suklaan että vaniljan makuisena. Yrityksen tuotelupauksena on valmistaa kaikki lisäravinteet kasviperäisistä ainesosista ilman keinotekoisia ainesosia, gluteenia tai sokeria.