Kim Kardashian haluaa hyvät välit Kanye Westiin: ”On aina osa perhettä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West erosivat loppuvuodesta, ja heidän suhteensa päättyminen on sittemmin virallistettu avioeron voimin. Kim on kuitenkin kertonut haluavansa säilyttää hyvät välit ex-aviomiehensä kanssa. Tähti avasi sanallista arkkuaan suhteesta juuri päättyneen Kardashianit-sarjan erikoisjaksossa.

– Kanye on ensisijaisesti ystäväni pitkän aikaa, enkä näe asian muuttuvan. Tulen aina olemaan Kanyen suurin fani. Hän on lasteni isä. Kanye tulee aina olemaan osa perhettä”, Kim Kardasian paljasti juontaja. Andy Cohenille.

Kim Kardashianin mukaan hänellä ja Kanye Westillä on mahtava yhteishuoltajuussuhde, ja hän kertoo arvostavansa suuresti ex-aviomiestään. Tähti ei osannut kertoa yhtä erityistä syytä erolle, vaan kuvaili suhteen päättymisen johtuneen yleisistä mielipide-eroista muutamiin asioihin liittyen. Page Six -sivuston mukaan Kim myös kiisti seurustelevansa laulaja-lauluntekijä Maluman tai kommentaattori Van Jonesin kanssa.