Isä avasi takaluukun – siten kävi hassusti! Video tallensi hauskan tilanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhempien elämä ei ole aina helppoa. Juuri kun sitä vähiten odottaa, saattaa elämä heittää eteen melkoisia yllätyksiä. Erään amerikkalaismiehen tapauksessa yllätys ilmeni auton peräosasta ulos pomppineiden pallojen muodossa.

Frank-niminen mies jakoi Youtubessa sittemmin viraalina levinneen videon arkipäiväisestä, joskin odottamattomasta edesottamuksesta. Hän oli kaikessa rauhassa avaamassa autonsa takaluukkua, kun hänen tyttärensä sinne laittamat softball-pallot levisivät ulos. Frank ei voinut muuta kuin huutaa ”ei, ei, ei” -pallojen pyöriessä ympäri maita ja halmeita.

– Avasin autoni peräkontin ja kokonainen ämpärillinen tyttäreni palloja pääsi ulos ja vyöryi koko matkan mäkeä alas (lähes 400 metriä). Kadulla oli koiraansa ulkoiluttanut tyyppi, joka sanoi ”arvasin tälle löytyvän pian selitys”. Minä vain huokaisin ja keräsin 30 softball-palloa, Frank kuvaili.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.