Suvi Pitkänen nautti vesileikeistä näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Suvi Pitkänen on nähty kuluneen kevään aikana televisiossa suositun Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana. Hän selvisi kilpailussa varmasti pidemmälle kuin valtaosa televisiokatsojista alunperin uskoi. Parhaillaan Suvi nauttii Suomen kesästä, eikä se ole jäänyt huomaamatta sosiaalisessa mediassa.

Nyt Suvi nähdään poseeraamassa suuren puhallettavan flamingon kanssa asianmukaisesti niukasti yllään. Selviytyjät-kilpailussa neljänneksi selviytynyt Pitkänen paljasti äskettäin tuntemuksiaan kilpailun kulissien takaa. Suvi paljasti, että kuvausten kylmyys oli hänelle henkilökohtaisesti kova paikka.

– Pitsistringeillä pääsi aika pitkälle! 4.sija Selviytyjissä, yhdessä kovimmista ja tunnetuimmista reality sarjoista. Olen tyytyväinen! Ja tyytyväinen myös päätöksen lähteä omalla tyylilläni. Mulle jokainen päivä oli voitto. Mun oli vaikea löytää paikkaani, kylmyys meinasi tehdä mut hulluksi ja jatkuva analysointi ja pelaaminen väsytti mieltä, Suvi Pitkänen kirjoitti.

– Fyysisesti en ollut kisassa vahva mutta valitsin pelitaktiikkani oikein. Pelasin huomaamattomasti,ketään julmasti selkään puukottamatta,finaali tuomaristoa ajatellen. Oli huikea matka! Kiitos @selviytyjatsuomi.