61-vuotias näyttelijätär Allison Janney ei kadu lapsettomuutta: ”Pärjään näinkin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Allison Brooks Janney on tehnyt pitkän uran elokuvanäyttelijänä. Nainen on saanut uransa aikana Oscar-palkintoja ja hän on näytellyt useissa menestyksekkäissä elokuvissa. Viime vuosien ajan Janney on tähdittänyt Mutsi-nimistä televisiosarjaa, jota on tehty jo kahdeksan vuoden ajan.

Allison Janney on ollut pitkään sinkkuna eikä nainen ole ollut kertaakaan naimisissa. 61-vuotias Janney oli nyt Drew Barrymoren keskusteluohjelmassa vieraana ja kertoi, että hän ei ole ikinä halunnutkaan mennä naimisiin tai hankkia lapsia. Mikäli hän olisi jossain kohtaa löytänyt miehen, joka olisi halunnut lapsia, tähti olisi saattanut harkita perheen perustamista uudelleen.

– Haluan mielummin katua sitä, että en koskaan hankkinut lapsia kuin sitä, että olisin hankkinut lapsia ja katunut jälkikäteen niiden tekoa, Janney kommentoi.

Allison Janney on viime aikoina oppinut tutustumaan kunnolla itseensä ja tietämään mitä hän elämältä haluaa. Naisen mielestä olisi mukava lopulta tavata vielä joku kenen kanssa hän voisi elämänsä viettää. ”Jos niin ei tapahdu, luulen, että pärjään näinkin”, Janney pohtii.