Hyvästit dieeteille – Chrissy Teigen haluaa nyt nauttia elämästä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina ja ruokakirjailijana tunnettu Chrissy Teigen esittelee usein sosiaalisessa mediassa tekemiään herkkuja ja sitä miten hän kehittelee maukkaita reseptejä uusia kirjojaan varten. Naisen Cravings-ruokakirjat ovat tunnettuja siitä, että resepteissä ei lasketa kaloreita vaan ateriat ovat pikemminkin herkkuhetkiä varten.

Chrissy Teigen on kertonut People-sivuston haastattelussa, että hän on lopen kyllästynyt erilaisiin dieetteihin ja terveellisiin ruokavalioihin. Tähti on heittänyt omalla kohdallaan kaikki laihdutuskuurit romukoppaan ja elää sen mukaan, että hän keskittyy syömään pelkästään sellaista ruokaa, joka tekee hänet onnelliseksi.

Chrissy Teigen on kertonut laskeneensa aktiivisina mallivuosinaan ruokansa kaloripitoisuuksia eikä aio enää koskaan tehdä niin. Nykyään 35-vuotias Teigen laittaa oman henkisen hyvinvointinsa ja mielialansa vartalon ulkonäön ja koon edelle, ja antaa itselleen luvan syödä aina sitä mitä hänen milloinkin tekee mieli.