Victoria’s Secret -tähti avautui raskausoireistaan – jatkuva nälkä ja väsy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Devon Windsor on noussut muodin parissa muutaman vuoden aikana mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin. Uraa vauhditti etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun malliksi kiinnittäminen neljä vuotta sitten kun tähti oli 23-vuotias.

Mallikaunotar ilmoitti taannoin iloisia uutisia ja kertoi odottavansa lasta. 27-vuotias Devon Windsor odottaa ensimmäistä lastaan hänen aviomiehensä Johnny Barbaran kanssa. Windsor pitää omaa YouTube-kanavaa, jonka uusimmalla videolla tähti kertoo nyt ensimmäisistä raskausviikoistaan ja siitä millaisia oireita raskaus toi tullessaan.

Devon Windsor oli ensimmäisten viikkojen ajan melko hyvävointinen, mutta nainen kuitenkin huomasi olevansa jatkuvasti nälkäinen. Windsor tunsi koko ajan olonsa väsyneeksi, mutta yritti olla nukkumatta päiväunia. Seitsemännestä raskausviikosta eteen päin myös pahoinvointi alkoi nostamaan päätään.

Devon Windsor on halunnut seurata tarkasti raskautensa etenemistä, minkä vuoksi hän on viidennestä raskausviikosta lähtien käynyt ultraäänitutkimuksissa lähes viikottain. 12. viikolla Windsor kävi myös verikokeessa, josta saatavat tulokset tulevat kertomaan hänelle vauvan sukupuolen.