Elizabeth Hurleyn iltapuku ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa sosiaalisessa mediassa vähäpukeisiakaan kuvia. Nyt muun muassa ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa bikinivideon muodossa.

Tuoreella Instagram-videollaan Elizabeth Hurley nähdään nauttimassa uima-altaassa punaisissa bikineissä. Kesäisen videon kuvatekstissä 55-vuotias tähti kertoi olleensa ottamassa vastaan hieman auringon säteitä.

Elizabeth Hurley kertoi taannoin Extra-sivustolle jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.