Hurja tilanne videolle: Peura lensi koulubussin ikkunan läpi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaikin puolin arkipäiväinen koulumatka saa viraalina levinneellä videolla odottamattoman käänteen. Siinä todistetaan sopivasti aprillipäivänä tapahtunutta välikohtausta, jossa peura lensi koulubussin sisälle Yhdysvaltojen Virginiassa.

Koulubussin sisällä kuvatulla videolla matka muuttuu kertaheitolla hämmentävämmäksi tiellä kävelleen peuran lentäessä tuulilasin läpi. Peura osuu onnettomuushetkellä nukkumassa olevaan oppilaaseen, herättäen hänet. Lopulta koulubussin kuljettaja avaa oven, jolloin peura juoksee pois kyydistä.

Karun herätyksen kokenut oppilas selvisi tilanteesta vammoitta. Myöskin peura vaikutti kuljettajan mukaan selvinneen rajusta koettelemuksesta ehjin nahoin. Powhatan Today -lehden mukaan bussin kuljettaja on saanut kiitosta esimerkillisiksi kuvailluista toimistaan ja tyyneydestään yllättävän tilanteen aikana.