Maisa Torppa palvoi aurinkoa – kurvikas vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realitytähti Maisa Torppa on raskaana. Elokuussa syntyvän pienokaisen baby shower -juhlia vietettiin taannoin ja samalla selvisi, että lapsi on tyttö. Mikko-aviomiehensä kanssa viime vuodesta asti naimisissa ollut Maisa Torppa on yritetty musertaa skandaalilehtien toimesta, mutta turhaan.

Torppa on päättänyt muuttaa elämänsä yksityiseksi ainakin sosiaalisessa mediassa, mutta ajoittain hän astuu julkisuuteen poseerauksillaan, jotka näkyy vilkaisu hänen arkeensa. Tällä kertaa sosiaaliseen mediaan on julkaistu upea poseeraus lomalta. Siinä Torppa nautiskelee auringosta rannalla raskausvatsa jo melko muhkean kokoisena. Kuva Maisan poseerauksesta löytyy tästä linkistä.

Kuvansa yhteydessä Maisa Torppa toteaa lyhyesti saavansa nyt ”aikaa ja aurinkoo”. Varmasti moni muukin raskaana oleva haluaisi nyt noita molempia käyttöönsä rajattomasti.