Sara Chafak nautiskeli: ”Uima-allasta ja mohitoa vailla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomena julkkistähdeksi noussut Sara Chafak on viime aikoina alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Julkkiskaunottarella on nykyisin jo lähes 140.000 seuraajaa ja määrä kasvaa yhä nopeasti. Chafakia seurataan nykyisin paljon myös ulkomailta.

Tällä kertaa Sara nähdään nautiskelemassa auringonpaisteesta matalan uima-altaan vedessä makoillen. Palmuista päätellen kuvaa ei ole ikuistettu Suomessa, mikä tuskin tulee kenellekään yllätyksenä. Kuvansa yhteydessä Sara toteaa ”Enää Uima-allasta ja mohitoa vailla tää Afrikan helle”.

Taannoin kuvankaunis missikaunotar poseerasi Turkissa Antalyan liepeillä sijaitsevassa hotellissa todellisissa ökybikineissä. Chafak nähtiin nimittäin palvomassa aurinkoa Louis Vuittonin bikinit yllään. Luksusmerkin bikinit maksavat noin 600 euroa.