Silmäkarkkia perfektionisteille – 25 hetkeä, jotka tarjoilevat omituista mielihyvää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on nähty paljon erikoisia viraaliksi levinneitä videoita, jotka antavat hyvin omituista tyydytystä perfektionisteille. Moni video on tehty myös päinvastaiseen tarkoitukseen ärsyttämään pedantteja ihmisiä siten, että videolla asioita sotketaan ja tehdään puolivillaisesti.

Nyt Newsflare-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään kooste 25 erilaisesta videolle tallentuneesta hetkestä, jotka näyttävät hyvin miellyttäviltä etenkin tarkkojen ihmisten silmissä. Video ampaisee katsojan niin nopeasti mukaansa, että lähes kymmenen minuuttia kuluvat sen parissa pienessä hetkessä.

Videolla nähdään miten esimerkiksi epäsiistit puskat trimmataan silmänräpäyksessä puutarhurin käsittelyssä tasaisiksi. Myös maalin levittäminen ja taikinan kaataminen kakkumuottiin näyttävät silmää miellyttäviltä. Yksi videon kohokohdista on se kun käärme luo nahkansa ja luikertelee pois värikkäänä harmaan ja kuivan nahan alta.