Supermalli Chrissy Teigenilla on monta rautaa tulessa – laajentaa nyt bisneksiään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina ja ruokakirjailijana tunnettu Chrissy Teigen on ottanut tavaramerkikseen kuviolliset aamutakit, joissa nainen esiintyy usein sosiaalisessa mediassa. Teigen on vitsaillut sillä, että hän ei jaksa useimpina päivinä pukeutua lainkaan, minkä vuoksi hän päätyy viettämään koko päivän aamutakissaan.

Tähden makua aamutakkien suhteen on ihailtu niin paljon, että Teigen on päättänyt julkaista oman aamutakkilinjan. Chrissy Teigen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän valitsee aamutakkeihin tulevia kankaita. Mukana on paljon upeita aasiahenkisiä kankaita, joissa nähdään kauniita printtejä ja iloisia värejä.

Nainen aikoo laajentaa bisneksiään myös ruokapuolella. Suosittujen Cravings-ruoanlaittokirjojen lisäksi tähti on aikeissa avata oman ravintolan. Chrissy Teigen on jo etsinyt tulevalle ravintolalleen sopivaa liiketilaa Beverly Hillsin keskustasta.