Unelmien poikamiestyttö jätettiin somen kautta – sitten suhteelle tuli yllätyskäänne

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Clare Crawley toimi taannoin Unelmien poikamiestyttö -ohjelman kaunottarena, joka etsi rinnalleen aviomiestä. Nainen löysikin täydellisen kumppaninsa jo heti ensimmäisessä jaksossa, ja hän meni kesken kauden kihloihin Dale Mossin kanssa. Pariskunta poistui sarjasta yhdessä ja poikamiestyttö vaihdettiin uuteen.

Kihlat kestivät kuitenkin vain pari kuukautta, kunnes Moss ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hän ja Crawley ovat eronneet. Clare Crawley sai myös itse kuulla tällä tavalla erostaan samaan aikaan kuin kaikki muutkin. Nainen on kuitenkin antanut miehelle anteeksi julkisen nöyryytyksen, koska hän näyttää sittemmin jo palanneen takaisin Mossin luo.

Pariskunta on alkanut uudelleen seurustelemaan, mutta ilman sormuksia. Kaksikko on nähty Floridassa ravintoloissa treffeillä ja romanttisilla kävelyillä hiekkarannalla. E! Online -sivuston saamien tietojen mukaan suhde on jälleen vakavoitumassa töyssyisestä alusta huolimatta ja kaksikko on jo alkanut suunnittelemaan yhteistä tulevaisuuttaan.