Kohukaunotar Scheana Shayn Havaijin matkan alku pieleen – luksushuvila olikin jotain aivan muuta

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tumma näyttelijäkaunotar Scheana Shay tunnetaan parhaiten Vanderpump Rules -realitysarjasta, jossa naisen elämää on seurattu jo seitsemän vuoden ajan. 35-vuotias näyttelijätähti odottaa tällä hetkellä ensimmäistä lastaan poikaystävänsä Brock Daviesin kanssa.

Scheana Shay julkaisi juuri YouTube-kanavallaan videon, jossa päästiin näkemään ensimmäinen osa hänen ja Brock Daviesin Havaijin matkasta. Matkan ensimmäinen majoitus osoittautui pettymykseksi, kun luksushuvila olikin rakennustyömaan ympäröivä itsepalvelulla toimiva huoneisto ilman huonepalvelua tai lomakeskuksen ravintoloita. Loman loppupuolisko on kuitenkin lunastanut naisen odotukset.

Tuoreimmalla videollaan nainen esittelee lomansa loppupuolta, joka on ollut juuri sellainen kuin nainen toivoikin. Tähti pääsi nauttimaan luksusmajoituksesta kaikilla palveluilla, sai upeita raskausajan kuvia otetuksi, rentoutui ja näki valaita.