Lisa Rinnan tytär viettelee sänkykuvissaan – povi varastaa huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallin uraa aloitteleva Amelia Gray on tullut monille tutuksi näyttelijäpariskunnan Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tyttärenä. Viime aikoina 19-vuotias kaunotar on kuitenkin ollut enemmän uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan Kardashianit-sarjasta tutun 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa, vaikka äiti ei suhteesta pidäkään.

Nyt kuvankaunis nuori malli poseeraa upeissa kuvissa, jotka hän on jakanut seuraajilleen myös sosiaalisessa mediassa. Kuvat osoittavat hyvin miksi myös Kardashianin perheen miesväki on kiinnostunut Ameliasta.

Scott Disick on aiheuttanut hämmennystä Kardashianit-sarjan tuoreissa jaksoissa kommentoimalla, että hän olisi edelleen valmis menemään Kourtneyn kanssa naimisiin milloin vain. Amelian ja Scottin seurustelu on johtanut jo nyt siihen, että nuori kaunotar on muuttamassa Scott Disickin kanssa Miamiin, jossa Disick saa olla lähempänä hänen ja Kourtney Kardashianin yhteisiä lapsia. Luvassa lienee pitkä on-off-suhde.