Elizabeth Hurley ilman paitaa – kuva sekoittaa miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa sosiaalisessa mediassa vähäpukeisiakaan kuvia. Ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa viime aikoina erityisesti sosiaalisen median kanavissa, joissa hän julkaisee sekä kuviaan että videoitaan.

Tällä kertaa Elizabeth Hurley nähdään poseeraamassa ilman paitaa ja rintaliivejä, eli pelkkä yöpaita ylävartalonsa peittona. Kuvansa yhteydessä kaunotar kertoo nauttivansa kotilomastaan. Harva varmasti tekee sen yhtä näyttävästi.

55-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin Extra-sivustolle jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.