HBO julkaisi Justice Leaguen alkuperäisen ohjaajan version trailerin – mukana Jokeri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batmanin, Wonder Womanin, Teräsmiehen ja Aquamanin yhdessä valkokankaalle marssittanut Justice League -elokuva sai aikoinaan tyrmäävän vastaanoton. Sittemmin elokuvasta tehtiin nelituntinen versio sen alkuperäiseltä ohjaajalta, Zack Snyderiltä.

Zack Snyder’s Justice League -niminen uudessa versiossa nähdään alkuperäisestä versiosta pois jääneitä hahmoja ja juonikuvioita, kuten Jared Leton esittämä Jokeri, Darkseid-pahis ja mustaan pukuun sonnustautunut Teräsmies. Esimakua Zack Snyderin lapsilta kielletystä versiosta saadaan tuoreessa trailerissa.

Zack Snyderin Justice League kärsi tuotantoprosessin aikana lukuisista ongelmista, ja lopulta tuotantoyhtiö Warner Bros. palkkasi Marvelin Avengers-elokuvista tunnetun ohjaaja Josh Whedonin laittamaan sen uuteen uskoon. Lopputulos ei kuitenkaan miellyttänyt niin kriitikoita kuin fanejakaan. Lopulta Snyderin fanit saivat tahtonsa läpi, minkä myötä alkuperäisen ohjaajan uusi versio elokuvasta on katsottavissa HBO Nordic -palvelussa 18. maaliskuuta 2021 alkaen.