Treffisivuston perustajaa syytetään prostituutiosta – palvelu vain rikkaille miehille ja kauniille naisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sugarbook-treffisivuston perustaja, 34-vuotia Darren Chan, on pidätetty Malesiassa. Hän perusti sivuston, jonka tarkoituksena oli yhdistää erityisesti kauniita ja nuoria naisia varakkaiden miesten kanssa. Sugardaddy-ilmiö luokitellaan prostituutioksi Malesiassa.

Ideana on, että nuoret ja kauniit naiset saavat miehiltä rahallista tukea tai lahjoituksia vastineeksi esimerkiksi kuvista, erilaisista palveluksista tai seurasta. Kuala Lumpurissa toimiva sivusto mainosti hiljattain, että sovellukseen on liittynyt tuhansia opiskelijoita, eli sugarbabeja.

Chan on kommentoinut, etttä vaikka sivusto ei sisällä alastomuutta, aikuisviihdettä tai prostituutiota, joudutaan sen toiminta lopettamaan. Sugardaddyt ovat yleensä varakkaita ja hieman vanhempia miehiä, jotka ostelevat suojateilleen kalliita lahjoja vastineeksi esimerkiksi illallisseurasta tai edustustehtävistä, Straits Times uutisoi.