Vedessä kellunut nainen aiheutti pelastusoperaation – olikin pumpattava Barbara

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kun tubettaja Natsuki Tanaka näki kalastusreissullaan vedessä kelluvan naisen, pelkäsi hän pahinta. Aaltojen mukanaan meressä kuljettama hahmo osoittautui kuitenkin alun alkaenkin elottomaksi olennoksi.

Natsuki Tanaka kertoi Kotaku-sivuston mukaan olleensa kuvaamassa kalastusaiheista videota nähdessään naisen vedessä. Apuun soitettiin viranomaiset, ja pian paikalle saapuivat niin poliisi, palokunta kuin ambulanssikin. Paikalla oli myös lukuisia silminnäkijöitä todistamassa hukkuneen ruumiiksi uskotun hahmon kuivalle maalle nostamista.

Ihmisruumiin sijaan hahmo osoittautui seksinukeksi. Vaikka ruumiin paljastuminen nukeksi oli kaikille helpotus, oli tapauksen taustalla silti todennäköisesti rikos. Seksinuken heittäminen mereen määritellään laissa ylimittaiseksi roskan hävittämiseksi laittomalla tavalla.