Kiira Korpi ja Arthus Borges erosivat: ”Olemme kiitollisia meidän hienosta tarinasta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kilpauransa päättänyt suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on eronnut aviomiehensä Arthus Borgesin kanssa. Taitoluistelija paljasti uutisen avioerosta Instagram-julkaisussaan, jossa pari nähdään katseleassa toisiaan hymyillen. 29-vuotiaan Korven mukaan hän ja Borges pysyttelevät ystävinä.

– Meidän upea yhteinen matka pariskuntana ja avioparina on tullut päätökseen. Yhdentoista vuoden aikana olemme oppineet hurjasti toisistamme sekä itsestämme. Olemme nauttineet yhdessä elämästä ja olemme kiitollisia meidän hienosta tarinasta sekä upeasta ystävyydestä, jolle ei ole mitään syytä koskaan loppua, Kiira Korpi kirjoitti.

– Molemminpuolinen arvostus on syvä ja toivomme toisillemme vain hyvää. Tämä on tietenkin myös vaikeaa ja surullista ja siksi toivomme yksityisyyttä asian suhteen, julkaisu jatkui.

Taitoluistelun viisinkertaisena suomenmestarina ja kolminkertaisena EM-mitalistina tunnettu Kiira Korpi ja Italiassa mallina työskentelevä Arthus Burges alkoivat tapailemaan vuonna 2010. Pariskunta meni naimisiin Italian Comossa huhtikuussa 2018.

 

https://www.instagram.com/p/CQdcS3lFkV3/