Vain elämää -konserttisarja tuo suosikkiohjelman tähdet liveyleisön eteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Vain elämää -sarjassa suomalaisen musiikin tähdet viettävät yhdessä aikaa ja muun muassa tulkitsevat toistensa kappaleita. Tänä vuonna suosikkisarjan tunnelmiin päästään ensi kertaa myös livenä konserttisarjan muodossa.

Vain elämää: Unohtumaton ilta -konserttisarjan kerrotaan tuovat tähdet lähemmäs katsojia tavalla, jota sarjassa ei ole aikaisemmin nähty. Jokaisessa konsertissa vaihtuvat neljä Vain elämää -tähteä sarjan eri kausilta kokoontuvat saman pöydän ääreen käymään läpi uraansa ja musiikkiaan yleisön edessä. Iltojen aikana kuullaan sekä vanhoja että uusia Vain elämää -tulkintoja.

Yhteensä kuusi Vain elämää: Unohtumaton ilta -konserttia järjestetään torstai 16. – tiistai 21. joulukuuta välisenä aikana. Niiden tapahtumapaikkoja ei kuitenkaan olla vielä paljastettu. Vain elämää -faneja pyydetään myös jakamaan omia sarjaan liittyviä muistojaan Nelosen sivuilta löytyvän kaavakkeen avulla.